En ny rapport fra Newcastle avdekker rundt 700 voldtektsofre fra denne delen av Nordøst-England. Rettssakene fortsetter og stadig flere overgripere fra såkalte sex-grooming-gjenger blir dømt og fengslet. Ofrene vil trenge psykologhjelp resten av livet.

Det er ikke bare snakk om voksne pakistanske menn som har sex med svært unge britiske jenter etter at de er blitt sløvet ned med alkohol og dop. Det er også fornedrelse, trusler, trafficking og tortur.

Det er lett å danne seg et inntrykk av overgripernes kulturbakgrunn:

According to the review, the abusers were mainly ‘not white but came from a diverse range of backgrounds including Pakistani, Bangladeshi, Indian, Iranian, Iraqi, Kurdish, Turkish, Albanian and Eastern European’.

Ifølge rapporten mente de arrogante voldtektsmennene at det var liten sannsynlighet for å bli straffeforfulgt for voldtektene. Men den politiske korrekte atmosfæren hvor ingen turde å ta tak i problemene er nå et tilbakelagt stadium etter at britene har begynt å forstå hvor omfattende voldtektskulturen er i parallellsamfunnene.

I den 150 siders lange rapporten kommer historiene fra ofrene frem. Mange av dem forsto ikke helt hva som skjedde.

‘I did not realise what was happening. The men treated me nicely but not everyone else. Some men were horrible.

‘They left their countries in lorries – they’d done bad things – they have done bad things elsewhere in other countries – they said they had done bad things.’

Daily Mail

Kjøp Christopher Caldwells «Revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂