Det tok tid før BBC kom på banen med å rapportere om de systematiske overgrepssakene i Telford i England, en søvnig liten by med få innvandrere. Men de muslimske mennene som bodde der begikk overgrep på sårbare småjenter år etter år.

13. mars 2018 skrev vi en artikkel med overskriften BBC ville ikke rapportere om systematiske voldtekter av britiske jenter:

Søndag avdekket Daily Mirror en av de verste sex-groomingsskandalene som har kommet frem i Storbritannia. 1000 jenter i den lille byen Telford i Shropshire er blitt utsatte for systematiske voldtekter over mange år, flere av dem bare 11 år gamle.

Telford har en befolkning på 155.000 og det fryktes at overgrepene her er de verste – med 1000 ofre. Til sammenligning anslo man Rotherham til 1500 ofre – men Rotherham har 260.000 innbyggere.

De pakistanske overgriperne nøyde seg ikke med å voldta og tvinge jentene til prostitusjon – de drepte til og med flere av jentene for å skremme de andre.

Et av ofrene som ble groomet og utnyttet etter at mobilnummeret hennes ble solgt til pedofile forteller:

«Jeg hatet det som skjedde og mine overgripere ga meg grøsninger, men jeg ble fortalt at hvis jeg fortalte det til noen så ville de gå etter min lillesøster og fortelle moren min at jeg var en prostituert. Kveld etter kveld ble jeg tvunget til å ha sex med flere menn i ekle kebabsjapper og møkkete hus. Jeg må ha fått angrepillen fra en lokal klinikk minst to ganger hver uke, men ingen stilte noen spørsmål. Jeg ble gravid to ganger og hadde to aborter. Bare timer etter den siste aborten ble jeg tatt med av en av mine overgripere for å bli voldtatt av flere menn. Det verste øyeblikket kom rett etter min sekstenårsdag da jeg ble dopet og gruppevoldtatt av fem menn. Dagen etter kom gjenglederen hjem til meg og sa at han kom til å brenne ned huset hvis jeg sa så mye som et ord til noen om hva som hadde skjedd.»

Så langt har man identifisert 70 overgripere fra Telford og man antar at det er langt flere.

Lucy Howe ble drept av overgriperne sammen med sin søster og mor. De døde i en husbrann. Lucy ble 16 år og kjæresten Azhar Ali Mehmood ble dømt for drapene, men ble aldri siktet eller dømt for overgrepene han hadde begått.

Et annet offer, «Louise» fortalte om ett av overgrepene hun ble utsatt for:

«Restauranteieren tok meg med rundt hjørnet av restauranten og han ville ha sex med meg. Deretter holdt han meg nede slik at alle restaurantmedarbeiderne kunne gjøre det mot meg. De sa at de ville sprenge huset mitt og drepe mamma og pappa. De sa at de ville voldta mamma hvis jeg fortalte det til noen. Og etter det som skjedde med Lucy Lowe, sa de at jeg ville være nestemann.»

Flere av de misbrukte jentene har dødd i «ulykker» i Telford. Becky Watson ble bare 13 år gammel da Ahmed Nawaz kjørte henne ned i 2002. Han forklarte dette som «en spøk som gikk feil».

Vicky Round var en venninne av Becky og ble misbrukt av samme gjeng. Hun døde som følge av en overdose:

Etter at Daily Mirror i 2018 avdekket historien om de 1000 ofrene og de andre britiske avisene fulgte etter, var det merkelig stille hos BBC.

Douglas Murray noterte at den enorme overgrepssaken ikke var å se på BBCs nettsider. Ikke engang hos BBC lokalnyhetsside for Shropshire!

Douglas Murray skrev med skarp penn i The Spectator:

You might look at that and think ‘Well, there’s a hell of a lot going on in the world at the moment that may take priority’. Like that disturbance at the final of the Crufts dog-show. And that story about an ex-footballer spitting at a woman in her car. What chance does the rape of 1,000 young girls have beside such competition?

Også Nick Ferrari hos LBC lurte på hvorfor BBC ikke ønsket å rapportere om sex-overgrepene. Han sa at det ikke passet med BBCs agenda.

«It’s big enough to be the lead story in the Daily Mail, the second biggest-selling newspaper in the country, it’s big enough to get in the news pages of all the papers.

«And not a word on the BBC.

«Do you know why? Just because it doesn’t fit your agenda, just because you find it difficult. ‘Ooh dear, we don’t want to upset anybody’.

Men nå må også BBC skrive om de rasistiske overgrepene hvor muslimske menn voldtar hvite britiske jenter. Dette har pågått i generasjoner, skriver BBC som siterer en granskningsrapport fra området. Telford er en liten by, kun 157.000 innbyggere, altså langt mindre enn Trondheim. Rundt 85 prosent er hvite briter, men det er ikke disse som er involverte i gruppevoldtektene – de er kun ofrene.

Groomingen starter ofte med at jentene blir venner eller kjærester med muslimske gutter. De blir tilbudt alkohol og blir ofte også dopet. Deretter blir de videresendt til eldre muslimske menn for systematiske overgrep.

Et av ofrene fortalte at groomingen startet da hun var 11 år gammel og at hun ble fraktet fra Wales til Telford da hun som 14-15-åring ble introdusert til eldre menn og de seksuelle overgrepene begynte.

Hun forteller:

«Vi ble tatt med til disse leilighetene».

«Jeg husker at alt var grønt, det var så gammeldags og det var ingen tepper eller noe.

«Et rom hadde madrasser på gulvet, det andre rommet hadde to senger satt sammen.

«Du gikk inn der og så ville det bare være som «Du på den madrassen, du på den sengen», liksom, og det var en strøm av menn som kom inn.

«Jeg vet ikke om det var de samme mennene, men det var konstant.»

Minst tredve menn drev et eget «voldtektshus», skriver Daily Mail.

Selv nå blir ofrene ofre på nytt. Samantha Smith gikk med sin historie til GB News og ble intervjuet av Mark Steyn. Etter å ha snakket med Mark Steyn for andre gang, fortalte hun at politiet ankom huset hennes forrige onsdag og «aggressivt og vedvarende banket» på døren hennes og krevde detaljer om hennes opptreden på GB News.

«Det føltes som om jeg var en kriminell som ble avhørt på min egen inngangsdør. Jeg trodde et øyeblikk at jeg kom til å bli arrestert.»

Samantha Smith

Granskningskommisjonens leder, førstestatsadvokat Tom Crowther, uttaler:

«– Utallige barn ble seksuelt overfalt og voldtatt. De ble bevisst ydmyket og fornedret. De ble delt og handlet. De ble utsatt for vold og deres familier ble truet. De levde i frykt og livene deres ble for alltid forandret.»

Jentene og familiene ble truet og skremt av muslimske menn med nettverk over hele landet. Og dette har pågått i Storbritannia i over tredve år. Det er mange ofre for politisk korrekthet fra «de gode» som ikke ville støte de muslimske gruppene i landet. Det er ingen grunn til å tro at dette ikke skjer i Norge også, om enn i en mindre skala. Les saken om «Beate» på Trosterud hvor seks unge menn ble funnet skyldige i gruppevoldtekt.

Øyvind Thuestad skrev: Det er ikke første gang jeg sitter i retten og hører mødre til voldtatte norske jenter fortelle at de har rømt fra flerkulturen i Oslos østlige bydeler.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Kjøp Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.