Barack Obama sa i en kommentar at vi ennå ikke kjenner motivet til drapsmannen. Det skjer etter at han erlærte sin solidaritet med IS og nevnte Boston Marathan-bomberne. Kjenner ikke Obama ordet jihad?

«We are still learning all the facts. This is an open investigation. We’ve reached no definitive judgment on the precise motivations of the killer,» he said. «The FBI is appropriately investigating this as an act of terrorism. And I’ve directed that we must spare no effort to determine what — if any — inspiration or association this killer may have had with terrorist groups. What is clear is that he was a person filled with hatred. Over the coming days, we’ll uncover why and how this happened, and we will go wherever the facts lead us.»

Obama antyder at etterforskningen skal avgjøre hva som er fakta. Mens verden har fått med seg at IS er i stand til å motivere enkelt mennesker til å begå jihad på egen hånd, synes det som om Obama vil underkjenne at dette er ekte terror, men mer på linje med skolemassakrer.

Obama driver aktiv obstruksjon av etterforskningen. Analyse og forståelse av krigen jihad representerer er livsviktig, hvis vestlige samfunn skal kunne forsvare seg.
Det følger ingen tiltak av Obamas benektelse av fakta.

https://pjmedia.com/news-and-politics/2016/06/12/obama-no-definitive-judgment-on-the-precise-motivations-of-orlando-terrorist/?singlepage=true

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂