Hvorfor gjør vi det vi gjør? Noe av svaret står å lese i kommentaren «Venn dere til terroren». Documents oppgave er å være kronikør og «feltlege*: Hva er det som skjer? Hvordan finner vi veien ut? Noen vil finne svarene nedslående. Men de svarene mediene gir er enda mer nedslående, for de har ingen svar.

Bare et tilbud om å synge Imagine.

Uansett hvor ille. Sannheten er alltid å foretrekke.

Med så mye falsk informasjon blir det mye å skjære gjennom.

Vi spør også oss selv: Er det nødvendig å se, lytte og lese seg gjennom all grauten? Svaret er ja, for mediene formulerer svar på terroren. På våre vegne.

Men vi må konstatere: Vi er uenige. Vi underskriver ikke på deres versjon.

Vi mener publikum, samfunnet, vanlige kvinner og menn, trenger Documents ører og øyne.

Derfor skal du støtte Document med et fast ukentlig beløp. Det er den beste investeringen du gjør i en fremtid som bærer håpet i seg. Forutsetningen for håp er realisme. Vi kommer aldri til å gå på akkord med sannheten. Kun ved å holde «sannhetsmusklene» ved like, klarer man å spidde siste NRK-innslag om FrP (jfr. dagens morgensending). De satser på å kjøre folk i senk. Få dem til å strekke våpen.

Men det kan vi ikke gå med på. Jo mer mediene lyver og hengir seg til propaganda, jo viktigere er det å ha bena på bakken.

Vi har ingen ideologi, vi har noen prinsipper, vi mener vi vet noe om hvordan gode samfunn er bygget opp og kan fungere. Også med folk fra ulik kulturbakgrunn.

Vi trenger kontinuitet, vi trenger å kjente fast økonomisk grunn under føttene. Norge er ikke noe billig land å operere fra.

Vi trenger din støtte.

Og vi er glad for å ha deg som leser. Veldig mye bra folk leser Document og det gleder oss stort når folk sender personlige meldinger.

 

Bank 1503.02.49981

eller paypal.

 

Takk!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂