En av Danmarks ledende imamer sier i et skjult videooptak at muslimerne er ved at erobre Danmark og Europa. De blir stadig flere og smelter ikke sammen med resten av samfundet, sier Mohammad Fouad al-Barazi til «Fatma».

Mohammad Fouad al-Barazi,

– Lige nu er vi i en tid, hvor vi er ved at åbne de her lande.

Sådan lyder det fra Mohammad Fouad al-Barazi, den ledende imam i moskeen hos Det Islamiske Forbund i Danmark, på skjulte optagelser fra tredje afsnit af ’Moskeerne bag sløret’.

«Åbne» skal forstås som erobre, det er Koran-fortolkerne enige om.

al-Barazi gleder sig over at muslimerne i Danmark nu er riktig mange. Da han kom til landet for 23 år siden var det kun 55.000. Nu er det 300.000 og de sørger for at bevare deres identitet.

Derfor er konklusionen på den her snak, at man godt kan opholde sig her i landet uden at smelte. I skal forstå de betingelser. Det er uden at smelte ind i samfundet, siger Mohammad Fouad Al-Barazi på optagelserne.

Det ligger helt klart en implisitt trussel i imamens udtalelser: Når vi blir mange nok kommer vi til at sætte vores preg på samfundet. Det er allerede ved at ske, indikerer han. Derfor kan «Fatma» glæde sig.

At en religionsprofessor ikke finder utsagnet mærkelig, sier mer om ham end imamen. Visse akademiker vælger at betrakte islam som en hvilken som helst anden religion. Så har de valgt forkert religion.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-08-imam-paa-skjult-kamera-muslimer-er-ved-at-erobre-europa

 

hollingworth.lake.I sannhet et fjordbillede med nye ansigter. Stedet heder Lake Hollingworth, og her står imamen i midten som TV2 har intervjuet med skjult kamera. Han udropes til Danmarks uoffisielle mufti.

Starting from the left, Sh Muhammad Umar al Badally, Shaykh M. Fouad al Barazi & Sayyed Muhammad Yahya in front of Hollingworth Lake, Ghumari Deen Intensive 1424/2003 Rochdale, UK. http://www.abuhanifah.8m.com/photo.html

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂