Nytt

Terroristene angrep soverommene til de mannlige studentene etter å ha skutt på sikkerhetsvakten. Det var ingen advarsel før angrepet. Minst 30 personer skal ha blitt drept. Universitet, som har 3000 studenter, ligger 10 mil nordvest fra Islamabad. En av studentene sier at han telte mer enn 50 lik og at både mannlige og kvinnelige studenter ble skutt. De ble skutt i hodet, sa han.

Naseer, a 23-year-old student, said he counted more than 50 bodies and saw gunmen shooting male and female students “without discrimination”. “They were directly shooting at the heads of the students,” he said.

Pakistanske sikkerhetsstyrker skal ha drept fire av terroristene.

305DE6DA00000578-3407798-image-a-9_1453277377830

En av lederne av Tehreek-e-Taliban hevder at de er ansvarlige for angrepet og at fire selvmordsbombere var involvert. Men, Mohammad Khurasani, talsmannen for Pakistan Taliban, benekter at gruppen har stått bak og sa at det var “un-Islamic”.

Daily Mail  The Guardian