Nytt

30-årig Catharina Kristensen blev i sidste måned krænket af asylansøgere i Haderslevs natteliv, og hun har derfor anskaffet sig en peberspray. Et døgn efter hun fortalte det til medierne, er den konfiskeret, og hun er nu sigtet for brud på våbenloven.

Meget apropos, så fortæller en konservativ formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Rebild Kommune, at et samarbejde mellem lokale jagtforeninger og Naturstyrelsen Himmerland fremover vil gøre det muligt for flygtninge at gå på jagt. «… det er jo ikke alle flygtninge, der er traumatiserede», forklares det. Fra DR Online – Tilbud til nydanskere: Tag med på jagt,

Jakt pepperspray, integrasjon, kvinnesyn, Danmark 2016

«Jagt bliver fremover en del af tilbudspakken til nydanskere, som eksempelvis flygtninge, der ankommer til Himmerland.
Her vil de lokale jagtforeninger og Naturstyrelsen Himmerland nu tilbyde unge og ældre at gøre trop, når de går på udkig og tager sigte efter rådyr, vildænder og snepper. …

– Jagt og integration harmonerer måske ikke sådan lige umiddelbart, men det handler jo ikke bare om at skyde. De personligheder, der er sådan et sted, kan også være gode til at integrere, siger hun.»

 

document.no