Nytt

Frithjof Jacobsen i VG kommenterer gjengene av unge menn som trakasserer kvinner. Han tar utgangspunkt i hendelsene i Köln og Stockholm spesielt. Tryggheten i europeiske byer omtales som en fin ting. Jacobsen skriver om fulle folk som klår på jenter, og om hvordan jenter ofte kan takle en enkelt full person, og om hvordan dørvakter kaster slike ut fra utesteder.

Når Jacobsen skriver om gjengene, mobben som angriper, så mener han at dette må stoppes. Med rette. Han glemmer å nevne  hvem som utfører disse grusomme handlingene mot våre jenter. Hvem som bokstavelig talt angriper i flokk nevnes ikke.

Selv når alle vet om unge muslimske menns adferdsproblemer i europeiske byer, så skal det råde taushet om hvem ugjerningsmennene er.

Så hvilket mareritt er det ikke da når plassen for Köln Hauptbahnhof blir til en ekkel og krenkende spissrotgang for kvinner. Når en gjeng med folk bare gir f.. i avtalen, og begynner å klå. Stjele, rive, grafse, ydmyke. Overtallet overmakt. En ekkel mobb.

Eller når jenter i Sverige blir klådd og grafset på festival. Tenk litt på det, hvis det skulle vært slik her. At festivaler, som er blitt den viktigste arenaen for musikk og fest for folk i Norge, skulle vært slik at kvinner måtte finne seg i å bli befølt av dusinvis av hender. Alle skjønner at det er uakseptabelt.

VG

33501000,36571384,dmFlashTeaserRes,71-94197213%3A+Die+Krawalle+a+%2811.01.2016_18%3A28%3A39%3A851%29