Tavle

Naser Khader sier sex-trakasseringen i Køln skyldes arabiske menns forhold til kvinner. De tåler ikke frie selvstendige kvinner.

 

I kølvandet på massevoldtægterne i Köln raser han mod det, han ser som konsekvensen af et frygteligt og omfangsrigt problem.

– Den arabiske kultur har en bagside, som jeg ikke bare har aversioner overfor, men som jeg foragter. Det er de traditionelle arabiske mænds forkvaklede forhold til kvinder og vold, skriver han blandt andet.

 

– For dem er det en åben invitation, hvis en kvinde smiler og taler med en mand. Det er en del af en tankegang, jeg ikke bryder mig om. Det kan ikke være rigtigt, at man ser kvinder som et tag-selv-bord, bare fordi de ikke er dækket til, lyder det videre.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/naser-efter-masseovergreb-i-koln-arabiske-maend-hader-kvinder/5898729