Tavle

Arbeidsutvalget i Palestinakomiteen Hedmark har sett seg lei på handel med israelske varer. Flere juleappelsiner, dadler og grapefrukt skal ha en bismak av vold og fordrivelse av palestinere.

Avslutter butikker denne handelen, så vanker det diplom.

Knivstikking av vilkårlige israelere utført av palestinere nevnes ikke.

Dagligvarebutikker i Hamar og ellers på Hedmarken går heller ikke fri her. Derfor oppfordres butikkene som fører varer fra Israel og israelsk-okkuperte områder innstendig om å avlsutte handelen med produkter som smaker av okkupasjon og undertrykkelse.

Da vil en bidra til å avkorte konflikten og smått om senn bidra til ei bedre framtid for den palestinske befolkningen, som har levd under okkupasjon og ufrihet gjennom flere generasjoner! Alle vi som handler til jul, oppfordres på samme måte til å ikke kjøpe varer fra de samme områdene.

Så snart det meldes at forretningen har ryddet opp i dette vil den få overbarkt et diplom med TAKK for at en kan handle i butikken uten fare for å bidra til fortsatt okkupasjon.

 

h-a.no