Ukjente gjerningsmenn har mest sannsynlig vært oppe på et hustak for å kaste takstein ned på en av Ringsaker brannvesens biler, Bilen har store skader på karroseriet og vinduene er knust. Bilen som  feieren bruker er dynket i brannslukningspulver.Hamar Arbeiderblad

Selvfølgelig koster det penger å ordne opp i skadene.

De to Caddy varebilene tilhørende Ringsaker brannvesen er blitt utsatt for regelrett hærverk. Hittil ukjente personer har knust flere vindusruter i den ene bilen og påført den store skader i karosseriet. Alt slokkepulveret fra et brannslokkingsapparat er tømt ut over den svarte bilen ved siden av.
Politiet har ikke vært på åstedet ennå, men avdelingsleder for feiing, Tommy Simensen forteller:
– Det mangler flere taksteiner på taket her, og de som mangler ligger strødd ut over gårdsplassen. Jeg vet ikke hva som er skjedd, men ser ikke bort fra at vandalene kan ha kastet takstein på den bilen som er ordentlig herpa. Og jeg antar at de har hentet brannslokkingsapparatet fra den bilen og deretter dynket den andre i pulver, sier Simensen.