Nytt

11811470_10153106636246245_872229191648234170_n

Guilt by association har en grundformel, der hedder: A er en B. A er også en C. Derfor er alle B’er C’er. Dette er åbenbart lesson one på de partiskoler, de kalder journalistuniversiteter i Sverige. I en tid, hvor hele verdenspressen skriver om Malmø, havde nogle Moderatmedlemmer i Skåne delt denne tegning, hvor ‘ø’ et i Malmø er lavet om til en af de yougoslaviske model 75 håndgranater, der er sprængt 30 af i byen i år. Hvis det ikke er humor, er det i al fald sort humor, men det synes Sydsvenskan’s Fanny Hedenmo overhovedet ikke. I syndernes land skal man slet ikke bryde sig om at grine ad noget. Heksejægeren Fanny får fat i moderaten Lars Olin, og han står artigt ret for hende gennem denne svada af spørgsmål uden at bryde sammen af grin eller bede hende ride til Bloksbjerg:

Varför delade du bilden?

Bilden är hämtad från främlingsfientliga Politiskt inkorrekt. Har du några betänkligheter kring det?

På Politiskt inkorrekt har det publicerats bilder där det står bland annat ”respect europe, no burqa” och ”hellre kärnkraft än flyktingström”.

Har inte ditt parti problem med att du delar bilder från den här sidan?

Men kan du förstå att det kan anses konstigt att du som moderat delar bilden?

Hur ser du på att din partikollega Lars Olin delar en bild från Politiskt inkorrekt?

«Många partikamrater som har delat bilden» Oh, at være politiker og have visioner og ville lave verden om, og ikke måtte sige sin ærlige mening eller dele en vittighedstegning, hvis uskyldighed vel er som det gamle blad Hudibras, hvor tegnede piger godt kunne strutte med brysterne bare det kun var hos herrefrisøren.