Nytt

Til
Stortingspresidenten
Stortingsrepresentanter
Norske politikere
Menneskerettighetsorganisasjoner
Norsk presse
I de siste dager har forferdelige overgrep funnet sted i Sør-Kurdistan.Dette har spesielt rammet yesidier og kristne.Et folkemord er under opprulling.Massegraver med hundrevis av sivile,kvinner og barn er allerede avslørt. Over 40 000 tusen yesidier ble fanget på et fjell under kryssild og lidelsene har vært ubeskrivelige.Vi er skuffet over mangelen på stemmer i norsk offentlighet som står opp mot disse overgrepene.Så langt vi har klart å observere har det knapt vært en norsk politiker på banen som har kommentert det som skjer.Utenriksministeren har vært usynlig i mediabildet rundt dette.Pressedekningen har vært elendig.
Spesielt påstår vi at Norges Statkanal ;NRK har sviktet grovt; per idag 11.08.14 finnes det ikke en eneste åpen artikkel på nrk.no om det folkemord som skjer mot kurdere inn den sørlige delen av den Autonome Regionen Kurdistan.Ingen førsteoppslag i Dagsrevyen.Samtidig kjører Profetens Umma rundt i Oslos gater med ropert og hyller Islamsk Stat (ISIS) som er skyld i disse overgrepene.Vi er sjokkert over den passiviteten som åpenbarer seg i offentligheten rundt den kriminalitet som skjer nå i Sør-Kurdistan og rundt individer i det norske samfunn som åpent støtter disse handlingene,dette folkemord.
Vi i kurdernesvenner oppfordrer dere alle adresserte til aktivt å stå opp mot dette barbariet!
For kurdernesvenner,
Daniel Kadrpour
Daglig leder