Nytt

Kl. 1700 begynner et møte i Landstingssalen på Christiansborg med tittelen: Ytringsfriheden efter Hedegaard-attentatet.

Landstingssalen er sprengfull, der må vel være rundt 300 mennesker til stede, og talerlisten er lang; det er et samlet intellektuelt og politisk Danmark som ønsker å markere at man ikke vil vite av politiske attentat.

Foruten Trykkefrihedsselskabets egne folk, ved formann Torben Mark Pedersen og Katrine Winkel Holm, er det Naser Khader, debattredaktør på Børsen, Christopher Arzrouni, sjefjurist på CEPOS, Jacob Mchangama, sjefredaktør på Berlingske, Lisbeth Knudsen, tidligere formann for Venstre, Bertel Haarder, rettspolitisk talsmann for Socialdemokratene, Ole Hækkerup, formann for de konservative, Lars Barfoed, utenrikspolitiske talsmann for Det radikale Venstre, Rasmus Helveg Petersen og en rekke andre. Hovedpersonen selv, Lars Hedegaard, er selvfølgelig til stede og skal avslutte. Der er også fullt opp av presse og tv.