Det oppfordres til ny demonstrasjon mot Cappelen Damm søndag kl. 14, og blant initiativtagerne er Mohyeldeen Mohammad, som kommer med truende uttalelser.

Demonstrasjonen utenfor Cappelen Damms lokaler i Akersgata mandag rant ut i sand. Bare 11 personer stilte opp.

Nå foreslår noen på Facebook å møtes søndag kl. 14 ved Tigeren utenfor Oslo S.

Men diskusjonen blant ungdommen går om hvordan man skal reagere. Flere av islamistene mener at slike demoer er med å gi boken reklame. Det er å opptre som de vantro, slik Islam Net hevder.

Mohyeldeen Mohammad deltar i debatten, og det han anbefaler som det rette svaret på krenkelser, er truende.

Mohyeldeen Mohammad assalamo alaykom wrwb bror abo barirah!

Jeg er med deg i at slike demonstrasjoner ikke har en basis i Islam, og at seerah lærer oss hva som ER riktig. Og du VET hva som er riktig i slike situajoner, like godt som meg.

Men istedefor å disse brødrene mot å demonstrere, vi kan lære dm og bruke dem på beste måte, og de vil bli de beste av oss, bi idhnillah!

Er ikke døden bedre for deg, enn å se din Profet hånes av Allahs fiender!? Wallahi, ved Allah som skapte 7 himler uten 3mad, det er mer ærefullt og bedre å møte døden, enn å se hva vi ser av fiendtlighet og krenkelser fra disse vantro idag!

Vi er muslimer, og skal følge Quran og Sunnah, så la meg spørre deg; Hva gjorde Profeten (Sallalahu alayhi wa sallam) med kuffar som hånet Ham, som feks. Abdullah ibn Unais og Kaab ibn al-Ashraf?

Hva gjorde profeten med vantro som hånet ham? Halvor Tjønn har redegjort utførlig for dette i sin bok om Mohammed slik samtiden så ham. Svaret er ikke pent. Derfor må Mohyeldeens Mohammads anbefaling oppfattes som en trussel.

Det er tydelig at det er vokst frem et muslimsk ungdomsmiljø med en helt annen og radikal oppfatning enn det vi er vant med fra Abid Q. Raja og Shoaib Sultan.

De 11 på mandagens demo kom fra Rabita-moskeen, som ifølge Aftenposten på lederplass er moderat og har en «oppegående ledelse».

«… moskeen har flere ganger tidligere tatt et oppgjør med udemokratiske elementer i sine rekker», heter det.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂