Natt til lørdag brant en bil ved en bensinstasjon på Helsfyr. Brannen ble slukket rett før midnatt.  Ifølge nyhetsoppdateringer er dette den sjette bilen som brenner på Oslos østkant i løpet av to uker. Dagbladet skriver at politiet omtaler brannen på Helsfyr som et mysterium.

– Det skal ikke være rapportert om noen observasjoner av personer i tilknytning til bilen. Det er heller ingen anmeldelser eller registreringer i natt om kriminelle hendelser som kan knyttes sammen med en slik varebil, sier vaktlederen på kriminalvakta.

www.ostkantavisa.no har en svært kort nyhetsmelding angående brannen hvor det står:

HELSFYR: Klokken 23:34 fikk Oslo politidistrikt melding om en bilbrann ved en bensinstasjon i Grenseveien 80 rett. Brannvesenet og politiet var raskt på stedet, og fikk konstatert at det ikke var fare for at det skulle brenne i bensinstasjonen.

Politiet har ingen opplysninger om personskade. Området ble heller ikke evakuert. Oslo Brann- og redningstjeneste slukket brannen i bilen rett før midnatt.

http://www.ostkantavisa.no/nyheter/bilbrann-ved-bensinstasjon-1.6216465

http://www.dagbladet.no/2011/05/07/nyheter/innenriks/brannbombe/16448243/

http://www.p4.no/story.aspx?id=408014

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂