En person på helgetur valgte å parkere bilen sin på Rosenholm sør-øst i Oslo. Dette er ikke langt unna Holmlia, og området er til forveksling ganske likt Groruddalen. Hjemturen ble ikke helt som planlagt for personen. Bilen begynte å brenne der den sto parkert, et ikke ukjent fenomen i Oslo. Men hvor vanlig er det at parkerte biler selvantenner? Noen bilbrannkyndige lesere der ute?

Slike bilbranner vekker ikke engang oppsikt i lokalavisene i Oslo. Denne brannen kan man lese om i en liten notis på politiloggen. Notisen i sin helhet:

ROSENHOLM: Søndag kveld ble det meldt om en bilbrann på Rosenholm parkeringsplass. Politi og brannvesen kom til stedet og fikk etter hvert slukket brannen. Det er usikkert hvordan brannen startet, men eier ble varslet. Vedkommende var på vei hjem fra helgetur og hadde parkert bilen på stedet lørdagen før.

http://dittoslo.no/nordstrands-blad/nyheter-nordstrands-blad/forkommen-mann-funnet-med-kniv-1.6789341

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂