Ukrainas under Viktor Janukovitsj har fått kvinner med som er utfordrende kledt helt i vrangstrupen. Derfor er det vedtatt et nytt reglement for offentlig forvaltning som forbyr korte kjoler, lebestift og høye hæler.

Forordningene regulerer i detalj hvor mye makeup kvinnene kan legge på, og forbyr utringninger og bestemt type blomstrete og mønstrete kjoler.

Som om ikke det er nok vil man også forby satire i TV og karikaturer i avisene. Kritikere mener Janukovitsj er i ferd med å annulere frihetene som er vunnet siden uavhengigheten.

Die Regierung in Kiew will Medien zufolge auch politische Satiresendungen im Fernsehen sowie politische Karikaturen in Zeitungen verbieten. Regierungskritiker werfen der prorussischen Führung des Landes vor, die demokratischen Errungenschaften der vergangenen Jahre rückgängig zu machen. (fr/SDA)

Ukraine verbietet kurze Röcke und Lippenstift

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂