Den greske gjeldskrisen avslører strukturelle svakheter med EU-modellen. Man har innført en felles valuta uten å ha institusjonene som skal til for å forsvare den. Hver beslutning må ha tilslutning fra alle medlemsland. Det gjør at man kommer håpløst på etterskudd. Den nye pakken på 880 milliarder kroner til Hellas som EU og Pengefondet har […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Den greske gjeldskrisen avslører strukturelle svakheter med EU-modellen. Man har innført en felles valuta uten å ha institusjonene som skal til for å forsvare den. Hver beslutning må ha tilslutning fra alle medlemsland. Det gjør at man kommer håpløst på etterskudd. Den nye pakken på 880 milliarder kroner til Hellas som EU og Pengefondet har […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.