Den greske gjeldskrisen avslører strukturelle svakheter med EU-modellen. Man har innført en felles valuta uten å ha institusjonene som skal til for å forsvare den. Hver beslutning må ha tilslutning fra alle medlemsland. Det gjør at man kommer håpløst på etterskudd. Den nye pakken på 880 milliarder kroner til Hellas som EU og Pengefondet har […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Den greske gjeldskrisen avslører strukturelle svakheter med EU-modellen. Man har innført en felles valuta uten å ha institusjonene som skal til for å forsvare den. Hver beslutning må ha tilslutning fra alle medlemsland. Det gjør at man kommer håpløst på etterskudd. Den nye pakken på 880 milliarder kroner til Hellas som EU og Pengefondet har […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.