Aktørene i finansmarkedet tar nå sine forholdsregler for å minske eksponeringen. Det eneste som kan avverge en ond sirkel er handlekraft som skaper tillit. Men handlekraft er hva EU mangler. «Greece may just be an early warning signal,» said Byron Wien, a prominent Wall Street strategist who is vice chairman of Blackstone Advisory Partners. «The […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Aktørene i finansmarkedet tar nå sine forholdsregler for å minske eksponeringen. Det eneste som kan avverge en ond sirkel er handlekraft som skaper tillit. Men handlekraft er hva EU mangler. «Greece may just be an early warning signal,» said Byron Wien, a prominent Wall Street strategist who is vice chairman of Blackstone Advisory Partners. «The […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.