Aktørene i finansmarkedet tar nå sine forholdsregler for å minske eksponeringen. Det eneste som kan avverge en ond sirkel er handlekraft som skaper tillit. Men handlekraft er hva EU mangler. «Greece may just be an early warning signal,» said Byron Wien, a prominent Wall Street strategist who is vice chairman of Blackstone Advisory Partners. «The […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Aktørene i finansmarkedet tar nå sine forholdsregler for å minske eksponeringen. Det eneste som kan avverge en ond sirkel er handlekraft som skaper tillit. Men handlekraft er hva EU mangler. «Greece may just be an early warning signal,» said Byron Wien, a prominent Wall Street strategist who is vice chairman of Blackstone Advisory Partners. «The […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.