At Dow Jones såvidt karret seg over 10.000-merket før stengetid tirsdag, er en fattig trøst. Investorer er blitt risiko-motvillige, og saumfarer alle plasseringer. De rømmer nå også Spania, og Storbritannia får uvelkommen oppmerksomhet. Spørsmålet er enkelt: finnes det noen som kan garantere for all gjelden? Det er et spørsmål investorer stiller seg hele tiden, og […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.
At Dow Jones såvidt karret seg over 10.000-merket før stengetid tirsdag, er en fattig trøst. Investorer er blitt risiko-motvillige, og saumfarer alle plasseringer. De rømmer nå også Spania, og Storbritannia får uvelkommen oppmerksomhet. Spørsmålet er enkelt: finnes det noen som kan garantere for all gjelden? Det er et spørsmål investorer stiller seg hele tiden, og […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.