At Dow Jones såvidt karret seg over 10.000-merket før stengetid tirsdag, er en fattig trøst. Investorer er blitt risiko-motvillige, og saumfarer alle plasseringer. De rømmer nå også Spania, og Storbritannia får uvelkommen oppmerksomhet. Spørsmålet er enkelt: finnes det noen som kan garantere for all gjelden? Det er et spørsmål investorer stiller seg hele tiden, og […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

At Dow Jones såvidt karret seg over 10.000-merket før stengetid tirsdag, er en fattig trøst. Investorer er blitt risiko-motvillige, og saumfarer alle plasseringer. De rømmer nå også Spania, og Storbritannia får uvelkommen oppmerksomhet. Spørsmålet er enkelt: finnes det noen som kan garantere for all gjelden? Det er et spørsmål investorer stiller seg hele tiden, og […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.