Da Geert Wilders ble avvist på Heathrow var det fordi myndighetene fryktet uroligheter. En av dem som hadde fremsatt slike trusler satt i Overhuset: Lord Ahmed var en av de første muslimske adelige. For 20 år siden sto demonstrantene utenfor Parlamentet og krevde Salman Rushdies død. Nå fremsettes det tilsvarende trusler innen fra Parlamentet. Det […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Da Geert Wilders ble avvist på Heathrow var det fordi myndighetene fryktet uroligheter. En av dem som hadde fremsatt slike trusler satt i Overhuset: Lord Ahmed var en av de første muslimske adelige. For 20 år siden sto demonstrantene utenfor Parlamentet og krevde Salman Rushdies død. Nå fremsettes det tilsvarende trusler innen fra Parlamentet. Det […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.