Da Geert Wilders ble avvist på Heathrow var det fordi myndighetene fryktet uroligheter. En av dem som hadde fremsatt slike trusler satt i Overhuset: Lord Ahmed var en av de første muslimske adelige. For 20 år siden sto demonstrantene utenfor Parlamentet og krevde Salman Rushdies død. Nå fremsettes det tilsvarende trusler innen fra Parlamentet. Det […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Da Geert Wilders ble avvist på Heathrow var det fordi myndighetene fryktet uroligheter. En av dem som hadde fremsatt slike trusler satt i Overhuset: Lord Ahmed var en av de første muslimske adelige. For 20 år siden sto demonstrantene utenfor Parlamentet og krevde Salman Rushdies død. Nå fremsettes det tilsvarende trusler innen fra Parlamentet. Det […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.