En sekretær ble drept og en advokat alvorlig såret da en brevbombe ble levert til et advokatfirma i Paris torsdag. En Holocaust-stiftelse ligger i samme etasje, og Nicolas Sarkozy har hatt advokatpraksis i samme bygg.

Motivet for attentatet er uklart. Den sårede advokaten heter Olivier Brane. Firmaet spesialiserte seg på sivilrett og eiendom. Antiterrorpoliti etterforsker, men så langt har ikke sporene noe til felles med modus operandi til korsikanske eller islamske terrorister.

Det var to hjemmelagede bomber i en trekasse som ble levert med bud.

Parcel bomb kills 1 in Paris

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂

En sekretær ble drept og en advokat alvorlig såret da en brevbombe ble levert til et advokatfirma i Paris torsdag. En Holocaust-stiftelse ligger i samme etasje, og Nicolas Sarkozy har hatt advokatpraksis i samme bygg.

Motivet for attentatet er uklart. Den sårede advokaten heter Olivier Brane. Firmaet spesialiserte seg på sivilrett og eiendom. Antiterrorpoliti etterforsker, men så langt har ikke sporene noe til felles med modus operandi til korsikanske eller islamske terrorister.

Det var to hjemmelagede bomber i en trekasse som ble levert med bud.

Parcel bomb kills 1 in Paris

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂