Nytt

Kurdiske selvstyremyndigheter har returnert Farhad Osman (30). Osman ble sendt tilbake til Nord-Irak for en uke siden. Han er utvist for alltid fra Norge, men tok seg ulovlig inn i Norge etter bare noen måneder.

Politiets utlendingsenhet sier de akter å sende Fahrad Osman ut igjen, men at de først venter på en forklaring fra kurdiske myndigheter.

Fahrad Osman ble utvist for alltid etter å ha kommet med trusler mot Marita Strøms etterlatte. Fahrad Osmans bror til Osman Omar Osman som var gift med Strøm. Han fikk henne drept mens familien var på besøk i Nord-Irak. Paret har to døtre, som blir tatt hånd om av Strøms slektninger.

Slektningene reagerte voldsomt på nyheten om at Fahrad Osman var tilbake i Norge og søkte asyl.

VG slo igår opp et intervju med Fahrad Osmans gravide kjæreste over to sider.