Sakset/Fra hofta

Grums er grums, enten det er på høyre fløy, i sentrum eller til venstre. Selv om noen skulle ha makt og innflytelse til å få det definert som konvensjonelle og riktige meninger/holdninger. Ja, selv om det skulle være nedfelt i lov.

Den nye antidiskrimineringsloven har ikke vært prøvd i praksis, men er vid nok til å kunne brukes på utslag av stemningsbølger, slik som prinsippet om omvendt bevisbyrde.

Hvis noen hemninger først brytes, kan det faktisk være åpent for en form for mccarthyisme, en jakt på ukorrekte meninger om det flerkulturelle samfunn. Da snakker vi om legitime meninger og kritikk. Mccarthyisme har vært et av venstresidens våpen mot det amerikanske samfunn gjennom mange år. Men heksejakt er ikke noe som bare høyresiden praktiserer, selv om tanken er utenkelig for mange. Alt kan misbrukes, også det gode.

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Les også