Det er ikke bare i Oslo det er svenske tilstander. En mann ble skutt i sitt eget hjem på Nesodden torsdag kveld. Lettere skadd, men dog. Tangen på Nesodden er ikke stedet man forbinder med våpen. En storstilt politiaksjon ble satt i gang. Tre er pågrepet.

– Det har blitt benyttet et skytevåpen mot fornærmede, en mann som er bosatt på adressen. Han er truffet av et prosjektil og fremstår lettere skadd, opplyste politiet.

Politiet søkte med både helikopter og drone etter gjerningspersonene. Oslo-politiet bisto i aksjonen og det ble satt opp veisperringer slik at det ikke var mulig å kjøre ut av Nesodden.

– Det var svært mange patruljer som rykket ut og vi satte opp poster som sperret all trafikk ut av Nesodden, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til Amta.

Ved midnatt natt til fredag opplyste politiet at de hadde kontroll på tre mistenkte, som foreløpig er siktet for drapsforsøk. (NTB)

En politikilde sier til Document at det ikke lenger er like interessant om det er nordmenn eller bare «norske» som er involvert. Det er miljøene som er avgjørende og nå blandes kulturene.

Det sier seg selv at politihelikopter og politibiler med blålys er en skremmende opplevelse for et strøk hvor dette er nærmest som en ET-opplevelse (filmen ET).

 

 
Kjøp billetter til lesermøte med Mikael Jalving!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.