Israelske soldater fant likene av 40 babyer i Kfar Aza-kibbutzen, som ligger like utenfor Gaza, rapporterte det israelsk-baserte i24 News. Noen av barna var halshugget.

The Jewish Chronicle skriver om saken, som er rapportert i flere medier.

Soldater oppdaget likene blant utbrente hus, strødde møbler og biler i brann etter at Hamas-terrorister angrep kibbutzen.

I en video på X sa en i24-journalist at de har snakket med soldatene, som forteller hva de har bevitnet mens de har gått gjennom boligområdene, hvor de finner babyer med hodet avkuttet og familier skutt i sengene sine:

– Vi kan se noen av disse soldatene akkurat nå som trøster hverandre.

– Talking to some of the soldiers here, they say what they witnessed as they’ve been walking through these communities is bodies of babies with their heads cut off and families gunned down in their beds.

– We can see some of these soldiers right now, comforting each other.

Kfar Aza var et av de hardest rammede områdene da Hamas-terrorister angrep Israel lørdag morgen. Flere av de drepte var også brent i hjel, ifølge bilder som Document har sett.

Reporter Nic Robertson fra CNN bekrefter de makabre funnene i Kfar Aza:

 

I en uttalelse tirsdag sa den israelske generalmajoren Itai Veruv:

– Du ser babyer, mødrene og fedrene på soverommene, i beskyttelsesrommene og hvordan terroristene dreper dem. Dette er ikke en krig, dette er ikke en slagmark. Det er en massakre, det er en terroraktivitet.

– Det er noe jeg aldri har sett i mitt liv. Det er noe vi pleide å forestille oss om våre bestemødre og bestefedre i pogromene i Europa og andre steder. Det er ikke noe som skjer i nyere historie.

– In a statement on Tuesday, Israeli Major General Itai Veruv said: – You see the babies, the mothers, the fathers, in their bedrooms, in their protection rooms and how the terrorist kills them. It’s not a war, it’s not a battlefield. It’s a massacre, it’s a terror activity.

– It is something that I never saw in my life. It’s something that we used to imagine from our grandfathers, grandmothers in the pogrom in Europe and other places. It’s not something that happens in new history.

 

Les også:

Norge vil ikke kalle Hamas for en terror­organisasjon

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.