De palestinske selvstyremyndighetene (PA) gir pårørende etter drepte terrorister pensjon, skriver tyske Welt. Den samme myndighet bevilges bistand i milliardklassen. Disse bevilgningene burde være Norge og Europa uverdig så lenge de gir «martyr»-pensjoner for drap på jøder.

Milliarder av bistandskroner går til de palestinske selvstyremyndighetene. Norske bevilgninger er hverken øremerket terrorfamilier eller martyrpensjoner. Men ved å være med på å dekke andre utgifter i PAs budsjett frigjøres midler til jødehat og -drap. Et regn av penger fra Norge og Europa gir de palestinske selvstyremyndighetene økonomisk frihet til å fortsette å belønne attentater.

I en avhandling fra 1984 relativiserte Mahmoud Abbas, presidentn for de palestinske selvstyremyndighetene, nazismen med henvisning til Holocaust-fornektere. I 2018 beskrev han ‘åger og jødenes sosiale adferd’ som årsak til jødeutryddelsen (Welt)

Abbas er stolt over å betale livstidspensjoner til palestinske terroristers etterlatte familier: 

– Martyrene og deres familier er hellige. 

I mars iår tok ifølge de palestinske selvstyremyndighetenes offisielle nyhetsbyrå WAFA, den palestinske statsministeren Shtayyeh imot Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt og norsk «spesialutsending for fredsprosessen» John Hansen, på sitt kontor i Ramallah.

«I prosessen fram mot etableringen av en levedyktig palestinsk stat, bidrar Norge med betydelig finansiell støtte til opprettelsen av palestinske nasjonale institusjoner,» skriver Det norske representasjonskontoret i Palestina.

Martyrpensjonene oppmuntrer til militant adferd og belønner terror. De er et klart signal om at fred ikke er palestinske myndigheters agenda. Hvis den skammelige praksisen med martyrpensjoner ikke stoppes bør Norge trekke alle bevilgninger til palestinernes undertrykkende og antisionistiske myndigheter samt legge ned Norges Representative Office to the Palestinian Authority

Så lenge den palestinske ledelsen belønner drap på jøder, må ikke nordmenns skattekroner avlaste PA-budsjettet.

Palestinerne vil ikke droppe hatlærebøker. EU holder tilbake 250 millioner euro

PLO og PA-styret lider enormt nederlag i amerikansk domstol

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Kjøp Christopher Caldwells «Betraktninger over revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forlag her.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.