Programleder for War Room Stephen K. Bannon, har meldt seg til fengsling for sin fire måneder lange dom for å ha trosset 6. januar-komiteen. 

Jeg er langtfra død

I sin siste War Room-sending sa Donald Trumps tidligere sjefstrateg, at Nancy Pelosi og justisminister Merrick Garland har gjort ham til martyr – «men martyrer dør, og jeg er langtfra død, baby!» 

– Det den herskende klasse i dette landet må forstå, er at ingen kan fengsles, ingen kan myrdes, ingen kan ruineres, ingen scenenekt eller cancel-kultur kan stoppe MAGA-bevegelsen.

Nasjonalkonservativ fremmarsj

Globalt trakk Bannon frem fransk høyresides seier i første runde av parlamentsvalget, høyresidens fremvekst i Tyskland og Nigel Farages Trump-lignende valgmøter i England som bevis på at den nasjonalkonservative bevegelsen er på fremmarsj.

– Budskapet fra president Trump er veldig enkelt: Kjemp videre! Hvis vi ikke gir oss, hvis president Trump fortsetter å kjempe, kommer seieren til å bli vår; vi kommer til å vinne en total seier. 

Stolt fengselsfugl

– Jeg er stolt av å gå i fengsel. Hvis det er dette som skal til for å stå opp mot tyranni; hvis det er dette som skal til for å stå opp mot det korrupte, kriminelle justisdepartementet; hvis det er dette som skal til for å stå opp mot Nancy Pelosi; hvis det er dette som skal til for å stå opp mot Joe Biden, er jeg stolt av det.

 

Kjøp eboken av Kent Andersen!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.