– Dette vil bli forseelsen fra helvete for dem. Det er ikke bare Trump-tilhengernes sak; alle som støtter ytringsfrihet, burde støtte opp om denne saken. (Se Bannons video her.)

– Nå går vi på offensiven! De valgte feil mann å slåss mot. Enhver progressiv, enhver liberaler som liker ytringsfrihet og frihet, burde kjempe for denne saken. Jeg kommer aldri til å gi meg, de valgte feil mann å slåss mot!

«Not just Trump people or conservatives, every progressive and liberal in this country that likes freedom of speech and liberty should be fighting for this case… I am never going to back down, they took on the wrong guy.» (Gettr/The Warroom)

– Dette kommer til å bli forseelsen fra helvete for Merrick Garland, Nancy Pelosi og Joe Biden. Joe Biden bestilte Merrick Garland til å sikte meg da han gikk av Marine One på plenen utenfor Det hvite hus. Vi skal gå på offensiven, vi er lei av å spille i forsvar. Vi skal gå på. Forresten, Nancy Pelosi har gått på Donald Trump og Steve Bannon. Hun burde spørre Hillary Clinton hvordan det gikk for dem!

Bannon løslatt etter fremstilling, lover kamp

Se også da Steve Bannon møtte Documents lesere i Oslo i 2019:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.