Først var det Trump de angrep, i flokk. Nå er det hans velgere, 74 millioner amerikanere. Det de angriper, er det helligste i den amerikanske forfatningen: First Amendment – ytringsfriheten. Hvor er norske medier?

Jesse Waters har blitt dyktig til å sammenfatte hva som skjer: Kyrsten Sinema er senator fra Arizona. Sammen med Jo Manchin har hun nektet å stemme for den astronomiske pakken på 3500 milliarder dollar. Da sender Soros-NGO-er aktivister etter henne. Sist uke ble hun forfulgt inn på dametoalettet og filmet mens hun ble trakassert. Dette er en metode aktivistene har brukt i lang tid for å utsette byttet for stress. Også på første klasse i flyet tilbake til Washington ble hun sjikanert av en aktivist som kommer helt opp i ansiktet på henne. Det var en illegal innvandrer.

Vi har sett mange videoer av flypersonell som kaster familier av flyet, men aktivister har fritt spillerom.

I stedet for å forsvare ytringsfriheten, velger mediene å angripe den. Den såkalte varsleren Frances Haugen var medlem av Facebooks sensurkomite sist høst. Hun var med på å stenge ned konservative stemmer. Nå sitter hun i Kongressen og sier at det er mye som er skadelig for demokratiet, og hun skyver barna foran seg. Haugen vil at føderale myndigheter skal gripe inn og sensurere.

Legg merke til hvordan ankere som Don Lemon i CNN sier at løgner må stenges ned. De har ingen plass i det offentlige rom. Slik snakker en apologet for et totalitært system. Lemon vet godt at de meningene han snakker om, ikke lar seg sannhetssjekke. De varierer fra person til person.

Men Biden-regimet vil ha en mening og bruke loven for å piske folk inn på geledd.

Samtidig meldte Google og YouTube sist uke at de vil straffe klimafornektere. Nettet snører seg sammen: Først var det coronavirusets opphav, så var det pandemien og tiltakene, forbud mot å kritisere lockdown og munnbindpåbud, så var det diskusjon om forebyggende medisiner som hydroksyklorokin og ivermectin, så var det vaksinene, og nå vaksinetvangen. I alle disse sakene er det enighet mellom regimet og Big Tech om at dissens skal stenges ned.

Føy til klima og det sensurerte feltet utvides til snart å dekke alle samfunnstemaer.

De gjør det med den største selvfølgelighet.

Skatteetaten

Skattemyndighetene skal få 80 milliarder dollar for å bygge ut et stort byråkrati som skal granske folks privatøkonomi. Alle innskudd over 600 dollar gir rett til innsyn, også i transaksjonene.

Biden-regimet «weaponize» skattevesenet. Dvs. de stikker nesa si i folks privatøkonomi.

Det samme skjedde med konservative og kristne under Obama, da skattesjefen Lois Lerner sørget for at de ikke fikk de fradrag de har krav på.

Det ble satt i system, og særlig alle som hadde med Tea Party-bevegelsen ble rammet.

Den autoritære tendensen begynte for alvor under Obama, og det sies at det er han som styrer Biden gjennom Susan Rice.

Korrupt

Samtidig er Biden-folkene gjennom-korrupte. Nancy Pelosi er blitt styrtrik gjennom sin mann; han sørger for at de deltar i aksjeemisjoner hvor de vet at kursen vil gå opp. Pelosi ble stilt et spørsmål om dette i 2011, og hennes overraskelse og forstillelse er kostelig. Hun er en tvers igjennom korrupt politiker.

Det samme er justisministeren, Merrick Garland, som har en svigersønn som tjener fett på å undervise i kritisk raseteori i skolene.

Foreldre er terrorister

Den samme Garland har nå mobilisert politiet og rettsvesenet mot foreldre som våger å protestere; han vil ha dem stemplet som terrorister.

Da Garland var til høring i Senatet om sin nominasjon, ble han spurt om aktivistene som brente ned tinghuset i Portland burde stilles for retten. Garland sa at det ikke var så farlig. Det skjedde om natten.

Han hadde heller ikke tatt stilling til om alle menneskene som krysser grensen i sør, bryter amerikansk lov.

Angrep på middelklassen

Demokratiets balanse hviler på middelklassen. Biden-regimet angriper middelklassen, sågar enda mer åpenlyst enn Bush II og Obama.

Nå vil de forvandle republikken til et demokrati og eliminere århundregamle tradisjoner som f.eks. antallet dommere i høyesterett, gjøre antall senatorer proporsjonalt og eliminere filibuster.

De gjør flertallsstyre til demokrati, og for å kontrollere makten, importerer de millioner av lydige slaver som skylder dem alt.

Dette er et helt annet Amerika enn det immigrantene bygget.

Biden-regimet går foran i å rive det gamle Amerika og erstatte det med et nytt oligarki.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.