Det kommer en oppfølger til suksessen 2.000mules og den skal ifølge filmskaperne være enda mer rystende enn den første. De må jobbe i hemmelighet. Gregg Phillips, mannen med hånd om valgdato, sier han må møte sine analytikere på anonyme hotellrom. Han tør ikke fortelle hvem de er.

Phillips sier den neste filmen handler om forbindelser til utlandet og store penger. De skal være formidlet gjennom Obama-tilknyttede NGO’er.

Obama er i Danmark hvor han oppfordrer til forsvar av demokratiet.

Obama er fortsatt beundret i Skandinavia. Vi tror fortsatt på at han er presidenten som ble valgt i 2008. Vi har ikke fått med oss alt som skjedde på hans vakt og vi ønsker heller ikke vite det. Mediene bestemte seg for å bli klakører på våre vegne. Derfor forstår ikke nordmenn, dansker og svensker at Obama sto i spissen for den største politiske skandalen i USAs historie: Han politiserte politi, etterretning og justisdepartementet til våpen mot kandidat som truet hans tronarving, Hillary.

Obamas korrupsjon er en maktkorrupsjon. Han hater det USA som har vært og ønsker å erstatte det med en befolkning som er hentet inn fra hele verden. Nettopp fordi det skjer en lignende parallell utvikling i våre land er det maktpåliggende at sannheten om USA ikke kommer ut.

Norske medier er svake ekkoer av de amerikanske. Det er noe autistisk over gjenfortellingen av det som sies i CNN og New York Times. Når Demokratene lager en forestilling av en høring om 6. januar får ikke leserne vite at høringen mangler det helt essensielle for at det skal være en høring: En opposisjon. Komiteen er ikke tverrpolitisk. Nancy Pelosi sørget for å sparke ut de to Republikanerne som ville stilt ubehagelige spørsmål: Jim Jordan og Jim Banks.

Denne arrogansen er typisk for dagens Demokratiske ledere. De har ingen hemninger. Republikanerne er splittet. Ledelsen er korrupt eller svak. Men det finnes noen gode og etter midtermvalget blir det enda flere. Det sørger Trump for.

Norske kommentatorer klarer ikke forklare den store oppslutningen om Trump. De må falle tilbake på oppslutningen om Hitler. Nåtiden reduseres til en gåte. Leserne står igjen som et spørsmålstegn. Skal dette være en forklaring for voksne mennesker?

Leserne får ikke med seg alle spørsmålene som henger over 6. januar: At Trump tilbød 10.000 fra Nasjonalgarden, men tilbudet ble avslått av Schumer og Pelosi. Seks ganger. De fikk advarsler tre dager i forveien om at noe var i gjære. Men avslo. Var det for at de ville at noe skulle skje?

Det er ikke vanskelig å se at 6. januar skulle kompromittere Trump og hindre ham i å stille igjen.

Høringen er som en tredje riksrett.

Hva hvis det kommer enda flere bevis på at det var valgsvindel i 2020? Republikken befinner seg allerede i en krise.

Etter valget kan det bli Biden som blir stilt for riksrett, for å ha åpnet grensene i sør.

Norske medier og politikere velger å tro på Biden og Obama. Men dette demokratiet er blitt hacket av mennesker som ønsker å ødelegge det. De samme som advarer mot autokrati er de som allerede har innført det.

800 som bare var til stede på Capitol Hill er tiltalt og 40 har sittet i et meget brutalt fengsel i Washington, noen i halvannet år. Minst en har begått selvmord.

Amerikanske foreldre er stemplet som domestic terrorists.

Det sies at Demokratene vil ha den nye rettspraksisen inn i lovbøkene i september. Slik at vanlige borgere kan kastes i fengsel på politisk grunnlag.

Dette er ikke Amerika. Det er en politistat.

Det er her TruetheVote.orgs Catherine Engelbrech og Gregg Phillips kommer inn. Filmen 2000mules har truffet en nerve. Engelbrecht forteller om fullt hus i Daphne, en by i Alabama. Når filmen er over diskuterer folk hva de kan gjøre. -Det er en american spirit som har våknet. Folk skjønner at de må kjempe for republikken hvis de vil bevare den.

Vi i Europa er på etterskudd. Vi har begynt å diskutere hvordan vi skal vekke folk, men vi ligger langt etter Amerika.

Det er her mediene forsøker å kvele tilløpene til oppvåkning. Derfor må det fores på med løgner. Selv har vi sluttet å følge medienes USA-dekning. Det er bare løgn, og avstanden til sannheten blir bare større og større.

Det vil selvsagt ryste vår egen elite hvis Trump viste seg å ha folket i ryggen. Da kan noe lignende skje her.

Det som skjer i USA er mye større enn Trump.

Et folk som våkner er vanskelig å stanse. Hvis det først kommer i bevegelse er det gjort.

Det første de skal gjøre er å stanse invasjonen i sør og sende de illegale tilbake. Tenk hvilsket skrekkens eksempel det ville være for europeisk elite! De risikerer selv å havne på historiens skraphaug.

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.