Tucker dissekerer Demokratenes propaganda. Biden har holdt to taler som er mørke og truende. 1. september og denne uken i Union Station i Washington. Det er et område hvor selv Starbucks har pakket sammen pga. kriminalitet, men det lar ikke Biden seg merke med.

Den virkelige trusselen mot demokratiet er MAGA eller Ultra-MAGA. De er ikke mange. De er en minoritet blant Republikanerne, har Biden sagt. Likevel har de stor innflytelse. De skremmer andre til lydighet. De er farlige. Han overlater konklusjonen til lytteren: De må «tas ut».

Men da må du ikke stemme Republikansk tirsdag. For demokratiet står på spill. Hvis du stemmer Republikansk, er du en trussel mot demokratiet. Da er du en insurrectionist (person som deltar i et væpnet opprør mot myndighetene).

Bare hvis du stemmer Demokratene, bevarer du demokratiet.

Men så kan du spørre: Hva er da vitsen med valg? Er ikke det å velge? Hvis det bare er ett parti som er til å stole på, og det andre er opprørere, hva er da vitsen med valg?

Det er den konklusjonen Bidens tankegang fører frem til: Det andre partiet er blitt en trussel mot demokratiet. Det må avskiltes. Da står USA bare igjen med ett parti. Det blir en ettpartistat. Men demokratiet er reddet!

For hvis amerikanerne følger Republikanernes linje, blir USA som Nazi-Tyskland. Det sier Ray Clyburn, representant fra Sør-Carolina. Han sier at USA er som Weimar-republikken og at nazistene kan komme til å ta over.

Han er ikke den eneste som sier det. Mange kommentatorer på tv bruker samme retorikk. Historikeren Michael Beschloss sier at om fire dager kan det være slutt på pressefriheten, barna dine kan bli arrestert og drept. Det spys ut lignende retorikk fra mange tv-kanaler. Men ikke et ord i europeiske medier om at amerikanske kolleger gjør det de anklager Republikanerne for: De ødelegger demokratiet.

Men noe virker å være ute av ledd. NBC Today toppet sendingen med nytt stoff om Paul Pelosi. Det var han som hadde kommet til døren da politiet rykket ut. Til å begynne med het det at en tredjemann åpnet døren, en som ikke ble navngitt, nå viser det seg å ha vært Paul selv. Han ber ikke politiet om hjelp, han går tilbake i rommet der han har vært en halv time med David DePape.

Det er noe her som ikke må sies, og ledetrådene må skjules.

Ikke før var programmet sendt, før NBC tok det ned. Noen hadde bedt NBC ta det ned for at ikke spørsmål skulle bli stilt. Men Tucker hadde tatt en kopi.

Mye tyder på at Pelosi, Demokratene og mediene lyver også om dette. De forsøkte å legge skylden på Republikanerne, men fyren er en erkeradikal og har levd hele livet som det. De bloggene som mediene skriver om, med antisemittisk og konspirativt innhold, ble opprettet rett før hendelsen, og noen av innleggene var lagt inn senere. Mye tyder på at det var utenforstående som ville at det skulle fremstå som om DePape hørte til på høyresiden.

Nå holder hele historien på å eksplodere i Demokratenes ansikter.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.