Venstresiden forsøker å utnytte angrepet på Paul Pelosi til sin egen politiske fordel, men det er ikke slik det virker i dagens USA. San Fransisco er en by som flyter av lovløshet, hjemløse, narkotika, mentalpasienter, og det skjer ingenting med de som begår alvorlig kriminalitet. Statsadvokaten og borgermesteren har bestemt at byen er en sanctuary city en beskyttet by, for illegale og asosiale.

Vanlige innbyggere forstår at David DePape ikke kommer til å være ute på gaten på en stund. Han angrep feil familie. Også for slike overfall gjelder en lov for Loke og en for Tor i dagens Amerika.

Noen brøt inn i kontoret til Katie Hobbs, first secretary i Arizona som konkurrerer med Kari Lake om å bli guvernør. Hobbs sank så lavt at hun antydet at Lake sto bak innbruddet. Men så ble innbruddstyven identifisert. Han satt allerede i fengsel for en annen forbrytelse. Da ble Hobbs taus.

Eller hva med datter til Nancy Pelosi. Hun frydet seg da naboen til Rand Paul gikk løs på ham og knuste seks ribben. Paul måtte fjerne en del av den ene lungen.

I tweeten står det at Rand Pauls største bekymring var hvis han fikk covid for kona har multipel sklerose. Nå kan han ikke se henne på to uker. Til hvilket Christine Pelosi skriver: Naboen hadde rett.

Naboen var en pensjonert anestesilege, Rene Boucher, som angrep Paul bakfra. Til tross for seks ribbensbrudd slapp han ut av fengsel dagen etter. Slik er dagens Demokrati-styrte USA.

Venstresiden har pisket seg selv opp i en frenzy hvor alt er Republikanernes skyld og selv kan de tillate seg hva som helst.

Den samme Christine Pelosi ville i desember 2016 at Republikanske valgmenn skulle skifte side og stemme mot Trump fordi han etter hennes mening var valgt av Putin.

Christine Pelosi and 49 other Democrat electors are demanding a briefing from U.S. intelligence officials on any ongoing investigations into Donald Trump’s ties to Russia.

Pelosi believes Electoral College is a deliberative body and not a representative body.

Christine Pelosi: You’re damn right I want to see that information…

Neal Cavuto: She Lost. She lost.

Christine Pelosi: No, I don’t know that you can say that…

Neal Cavuto: You’re trying to get electors who are bound to the Republican candidate, Republican states to switch their vote….

Christine Pelosi: Don’t put words in my mouth, Neal. Neal Cavuto you owe it to the American people to let me tell the truth and not lie about what I just said. Alex Jones said the same thing about my yesterday. Alex Jones and Infowars have said that I want to have a coup and assassinate Donald Trump. I have gotten death threats and it’s not helpful for me.

Møter seg selv i døra

Demokratene gjorde akkurat det samme den gang som de nå vil stille Trump for retten for: Spørsmålet om utfallet av et valg og spørsmål om valgmenn ikke bør godkjennes. Det var akkurat det samme de gjorde i 2016.

De tror åpenbart at folk ikke husker, eller opererer de med ulike system, to bokholderi slik at de slipper å se seg selv i speilet?

 

 

Pelosi Daughter EXPLODES on FBN Host: “I’m Getting Death Threats! Don’t Put Words in My Mouth!” (VIDEO)

https://www.breitbart.com/politics/2022/10/28/joe-biden-blames-gop-for-attack-on-paul-pelosi-he-used-same-chant-as-january-6th-protesters/

 

https://www.breitbart.com/the-media/2022/10/29/democrat-media-complex-politicizes-attack-paul-pelosi-anger-right/

 

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.