Joe Biden forsøkte nok en gang å gi Republikanerne skylden for angrepet på Paul Pelosi. Dette til tross for at gjerningsmannen David DePape er en venstrevridd BLM-tilhenger.

Biden ga alle de som tviler på valgresultatet i 2020 skylden. Hvis man ikke aksepterer valgresultatet, så har man ingen rett til å fordømme volden dette fører til, sa Biden på lørdag.

– You can’t condemn the violence unless you condemn those people who continue to argue the election was not real, that it’s being stolen, that all the malarkey that’s being put out there to undermine democracy.

Biden snakket med pressen da han forhåndsstemte i Delaware med sitt barnebarn Natalie Biden.

Han vil at samtalen om valgfusk skal stanses. Men det er selvsagt helt greit at Demokrater som Stacey Abrams, Al Gore og Hillary Clinton hevder at valg er stjålet.

Biden virket irritert over at republikanerne fordømte politisk vold uten å fordømme noe av retorikken som kom fra kollegene deres, skriver Breitbart.

– Du kan ikke bare si: «Jeg misliker volden; vi fordømmer det».

Biden mener man også må fordømme det som skaper volden, som i hans øyne virker å være en stor andel av de amerikanere som ikke stemmer på hans parti Demokratene, og som stiller spørsmålstegn ved presidentvalget i 2020.

Dette dreier seg om titalls millioner av mennesker.

Volden i regi av BLM og Antifa, som fikk stor støtte fra mange ledende personer i Demokratene, det nevnes ikke. Biden mener Republikanernes retorikk inspirerer mentalt syke mennesker til å begå vold.

– Det påvirker folks mentalitet. Det påvirker hvordan folk tenker, spesielt folk som kanskje ikke er like stabile som andre mennesker.

Biden hevdet også at angrepet var motivert av det som skjedde 6. januar 2021.

Du kan lese mer om den arresterte gjerningsmannen som sto bak angrepet nedenfor.

Les også:

Inntrengeren i Pelosis hjem var en venstrevridd psykotisk mann, sier naboene

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.