Marius Gustavson som er kjent skyldig for fysisk kastrering av flere menn, er dømt til livstid i fengsel. Nordmannen må sone i minst 22 år.

Hjernen bak en ekstrem kult som utførte dusinvis av irreversible lemlestelser på andre menn på nettstedet «Eunuch Maker», har blitt dømt til livsvarig fengsel.

Marius Gustavson, en 46 år gammel nordmann bosatt i Nord-London, ble torsdag dømt i Old Bailey for å ha drevet den «grusomme og grufulle virksomheten» sammen med seks av sine medtiltalte, skriver The Telegraph.

Gustavson ble av påtalemyndigheten beskrevet som en «erkemanipulator» av sårbare menn som håvet inn rundt 300 000 pund fra nettstedets 22.841 medlemmer som betalte for å se videoer av hans «barbariske» underverden av kirurgi og seksuell tortur på andre, inkludert de som ble utført på en 16 år gammel gutt.

Han var involvert i minst 30 lemlestelser av menn mellom 2017 og 2021. Tidligere er det anslått at Gustavson skal ha kastrert 58 personer.

Den tidligere LHBT-aktivisten som er tidligere fylkesleder for Foreningen Fri oppbevarte «trofeer» av operasjonene sine i kjellerleiligheten sin og solgte avskårne kjønnsorganer på eBay-lignende «auksjoner» på nettstedet sitt.

Les også:

Tidligere fylkesleder i FRI dømt for kastrering av flere titalls menn

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.