Reailty-profil Siv Meyer ble ranet av unge menn i Oslo sentrum. Det forteller hun på sin egen Instragram-profil.

Politiet rykket tirsdag ut til Skøyen i forbindelse med at en person var blitt ranet. De opplyste senere at de hadde pågrepet to personer som er mistenkt for gjerningen, skriver Avisa Oslo.

– Ingen er fysisk skadet. De pågrepne er de samme personene som tidligere i dag ble anmeldt for besittelse kniv i sentrum, opplyser politiet.

Operasjonsleder forteller at ransutbyttet var en Balenciaga-lue, av den eksklusive sorten.

– En av de pågrepne var iført en slik lue av samme farge som var fratatt fornærmede.

Meyer bekrefter på Instagram at det er snakk om ran av hennes lue. Hun skriver følgende på Instragram:

«Det var unge gutter som kom og tok en kniv mot magen min, og så stjal de noe fra meg. Det var dritskummelt, jeg holder seriøst på å begynne å gråte. Vi ringte politiet, som kom og fant dem nesten med en gang. Hva er det som skjer med Oslo? Midt på lyse dagen blir du ranet med kniv på åpen gate. Jeg er i sjokk og er redd. Vær forsiktig folk, men hvordan skal du være forsiktig? Det her er ikke greit. Jeg er skikkelig redd for å gå ut, åpenbart vet de hvem jeg er.»

Reailty-profilen, kjent fra Ex on the beach og andre programmer, sier at hun ikke kan si mer enn det politiet allerede har bekreftet, av hensyn til etterforskningen.

Det betyr at alder og etnisitet på ransmennene, eller guttene, forblir et mysterium.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

 

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.