Skuespiller og komiker Michael David Rapaport, kjent for sitt gryende hat mot presidentkandidat Donald Trump, sier at dersom valgets kval står mellom Joe Biden og Donald Trump i 2024, er han åpen for å stemme på Trump.

– Dersom det står mellom (…) Donald Trump og (…) Joe Biden, jeg er lei for det, jeg er lei for det, å stemme på (…) Donald Trump er på bordet. Jeg er lei for det! Jeg er f**n så lei for det, sier han i en video postet til X.

–  Jeg er lei for det, men vi trenger å få denne f**ns situasjonen under kontroll, fortsetter han.

Rapaport har stolt hengt ut Trump i en årrekke.

@dailyblastlive Michael Rapaport’s Thoughts on Why Donald Trump Shouldn’t Be President — Michael Rapaport is a quintessential New Yorker who’s known for his hilarious rants on everything from the love of Bravo to why he doesn’t think UFOs are real. Actor and comedian Rapaport joined DBL Friday to give his unfiltered take on Donald Trump and his recent indictment. #michaelrapaport #comedian #donaldtrump #trump #president #republican #democrat #indictment ♬ original sound – DBL

Det kan synes som det var terrorangrepet i Israel den 7. oktober, Vestens reaksjon på Israels krig mot Hamas og den blomstrende antisemittismen som har snudd Rappaports holdning til Trump. Det kan oppfattes slik at Rappaport ikke har tillit til at Biden klarer å håndtere situasjonen og at Trump trengs for å rydde opp.

Han trekker fram pro-Hamas protestene i New York og den dårlige økonomien i USA under Biden som årsaker. Likevel står han i spagat, han forsøker å ivareta Trump-hatet, samtidig som han må bite i det sure eplet og indirekte innrømme at Biden ikke er i stand til å håndtere dagens situasjon.

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.