Norge gir hvert år hundrevis av millioner kroner til palestinerne, selv om det er velkjent at midlene blant annet går til familiene til palestinske terrorister.

Samtidig vet vi at palestinske barn allerede på barneskolen læres opp til å hylle terror og hate jøder. Våre myndigheter tvinger oss til å bidra med støtte til denne reinspikka ondskapen.

Personlig vil jeg mye heller ha gitt min støtte til de israelske familiene som nå opplever utenkelige lidelser. Men siden staten disponerer rundt 70 prosent av mine inntekter, så har jeg ikke noe valg. Slik presses vi til å støtte ondskapen.

Svenskene har nok av sine egne problemer hjemme, og har bestemt å redusere støtten til de palestinske terrormyndighetene.

I februar stilte Ingjerd Schou (Høyre) spørsmålet til utenriksministeren om hvordan hun vurderer den svenske regjeringens kutt i bistanden til palestinske mottakere i 2023 og hvordan det vil påvirke Norges bistand og engasjement for palestinske mottakere.

Huitfeldt svarte at Norge ville fortsette med sin støtte. Iveren etter å gi penger til islamister virker ubegrenset hos en statsråd som er dum nok til å tro at man kan diskutere kvinners rettigheter med Taliban.

Palestinere feirer drapene fra Berlin til Canada. Men vi skal liksom synes synd på dem?

Min sympati med palestinernes sak er ikke-eksisterende. Jeg merker meg at venstrevridde etniske nordmenn som brukte dagen i går til å hylle det palestinske flagget. Det er, etter min mening, nokså usmakelig mens drapene og voldtektene fortsatt pågår.

Nå bør regjeringen sette seg ned foran sosiale medier i noen timer og innse at absolutt all bistand til de palestinske myndighetene bør avsluttes umiddelbart. Men dette kommer neppe til å skje.

For om noen uker kommer reaksjonene til å dreie seg om Israels reaksjoner, som trolig blir massive.

Det er ikke bare Biden som må ta ansvar for det som nå skjer i Israel. Norske myndigheter er like skyldige.

Nå meldes det samtidig at Hizbollah som støttes av Iran er i ferd med å blande seg inn. Det har brutt ut artilleriangrep ved grensen i nord mellom israelske styrker og Hizbollah-militsen i det sørlige Libanon.

Dette ser foreløpig ut til å være en begrenset aksjon og ikke starten på en tofrontskrig.

Hizbollah sendte av gårde flere titall raketter og skjøt med artilleri mot tre israelske stillinger tidlig søndag i et omstridt område ved grensen mot Libanon. Israelske styrker svarte med droneangrep. Hizbollah blir forsynt med våpen av Iran og har anslagsvis flere tusen raketter på lager. (NTB-AP-Reuters)

Les også:

– Biden banet veien for denne krigen

Kjøp Ruud Koopmans’ bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.