Migranter er kommet til mottakssenteret på Lampedusa 14. september 2023. Foto: Valeria Ferraro / AP / NTB.

Har noen tenkt over hvordan det kan ha seg at masseinnvandringen bare fortsetter uansett hvordan man stemmer ved valgene?

Ja, i Ungarn ser det riktignok ut til at velgerne klarer å få gjennomslag, men bortsett fra det ser det svart ut.

Politikere lager masse støy om det de vil gjøre for å beskytte landet mot å bli nedrent av fremmede som ikke har noe til overs for oss, vårt demokrati eller vår måte å leve på. Og når de har satt seg i stolen, skjer det absolutt ingenting.

Det er på tide å fremsette en konspirasjonsteori: Masseinnvandringen skjer ikke til tross for makthavernes ønsker, men på grunn av dem.

«Makthaverne» skal i denne forbindelse forstås som de virkelige makthaverne, og ikke de sirkusakrobatene som fyller avisene og fjernsynet.

Landenes skjebne bestemmes ikke (lenger) av tilfeldige regjeringer eller parlamentsflertall. Disse er aktører i et skuespill som skal spre illusjonen om demokrati og folkestyre.

De virkelige makthaverne sitter i kjempebygninger i New York, London, Hongkong, Shanghai og Frankfurt, hvor de sjonglerer med så mye penger at vi aldri har hørt om dem før.

Gjennom sine agenturer i EU, World Economic Forum (WEF) og FN setter de grensene for hva politikerne har lov til å gjøre. Folk som Lars Løkke, Mette Frederiksen og Peter Hummelgaard er bare ynkelige sirkusartister som svulmer av muskler de ikke har.

Herskerklassens interesse i å underminere nasjonene gjennom masseinnvandring burde være innlysende for enhver som ikke har mistet forstanden.

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.