Mediene er ved å piske seg selv opp i Trump-hysteri for n’te gang. Det er mye som står på spill. Mediene hater Trump, men kan ikke la være å rapportere hans minste skritt. De lider av Trump Derangement Syndrome. Men det gjør ikke publikum, ikke i samme grad.

Tidligere har publikum hengt med, men nå har de vendt seg mot mediene. Det er Trump som får sympatien fra flertallet.

Mediene rapporterte live fra Trump-flyet lettet til det landet i New York.

Gode juridiske hjerner får anledning til å vise sine analytiske evner, som Andy McCarthy som ikke er noen Trump-fan, men likevel kaller tiltalen en skjensel.

Trump hyret en ny advokat, Todd Blanche, mandag fra et av byens kjente advokatfirma. Den samme som forsvarte Paul Manafort.

Trump har tillyst en tale utenfor Mar-a-Lago tirsdag hvis han rekker tilbake, ikke et rally som vi kom i skade for å skrive.

Men hvor mye kan han si om saken? Ikke mye hvis vi skal tro ekspertene. De tror han vil få munnkurv om saken av dommeren.

Manhattan Acting Supreme Court Justice Juan Merchan, who is expected to oversee the arraignment, may move to put conditions on Trump’s release following the proceedings, which will «most likely» include a gag order that would prevent him from publicly discussing the case.

Men Trump kommer ikke til å finne seg i at han ikke kan kommentere den politiske situasjonen hvor Demokratene bruker rettsvesenet som politisk våpen.

 

https://www.foxnews.com/politics/defiant-trump-announces-florida-event-just-hours-after-tuesday-court-appearance-new-york

https://www.foxnews.com/politics/trump-hires-new-defense-attorney-eve-nyc-arraignment

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.