For å velte Trump slapp Demokratene løs BLM og Antifa. De trengte bare et påskudd og fant det i en kriminells død for en politimanns kne. Demokratene hadde for lengst fyrt opp under rasemotsetningene. Det begynte allerede under Obama som tok svarte «ofres» parti uansett hva de hadde gjort.

George Floyd egnet seg dårlig som helgen, men det var det han ble. De svarte og hvite aktivistenes vold ble legitimert ved hans død. Den ga dem frie hender, dvs det var politikere som Kamala Harris som fredet dem og betalte for at de skulle slippe ut på gata igjen uten varetekt.

Summer of Love fra 1968 ble til peaceful protests i 2020, et ord som var en makaber beskrivelse på horder som brente bygninger, plyndret og vandaliserte, ranet, stanset trafikk, sjikanerte folk som satt fredelig og spiste. Demokratenes slogan under de lovløse tilstandene var Defund the police.

Her ble det lagt et grunnlag for en politikk i Demokratisk styrte storbyer som de aldri har kommet seg fra. New York har mistet 400.000 innbyggere. Det samme har skjedd med California. Demokratenes svar er enda mer av det samme.

Innføringen av kritisk raseteori i undervisning, medier og institusjoner gjør at en ny rasisme har bitt seg fast og polariserer befolkningen. Enhver hendelse hvor en hvit gjør at en svarte lider overlast, fremstilles som rasistisk.

Ved å tillate hjemløse å slå seg ned hvor de vil har Demokratene invitert inn et problem som gjør hverdagen ulevelig for vanlige mennesker. Folk bor i t-banen i New York. De er ikke bare hjemløse, de er ofte narkomane og psykisk ute av balanse. De er kort sagt livsfarlige for omgivelsene.

https://nypost.com/2023/05/06/infamous-vigilante-bernie-goetz-daniel-penny-has-to-pay-for-killing-jordan-neely/

Mandag for en uke siden opplevde passasjerene på en t-banevogn en medpassasjer som utagerte med skriking og fekting og krav om penger. New Yorkere vet godt at de står overfor en tikkende bombe som når som helst dreper eller skader en av dem. I samme vogn var også US Marine Daniel Penny (24). US Marines er lært opp til å takle trusler. Han la Jordan Neely i bakken.  Neely hadde en forhistorie med uprovoserte angrep og mentale lidelser. Uten å få hjelp. Det er lov å ødelegge seg selv i USA og Demokratene bryr seg ikke om at prisen for andre mennesker er blitt så høy at noen reagerer.

Saken om Neely handler derfor om noe langt mer enn at han døde av armtaket Penny tok. Det handler om det skal være lov å forsvare seg mot den lovløsheten Demokratene har sluppet løs. Helt bevisst.

De har åpnet grensen i sør og fentanyl og meth flommer inn. Det gjør folk gale. De vet ikke hva de gjør. Myndighetene gjør ingenting. Men en US Marine handler.

Interessant nok ser man at to svarte menn hjelper Penny å holde Neely nede. Men FOX skriver ingenting om dem. All skyld legges på Penny og politikere som Alexandria Ocasio-Cortez er ikke sen om å dra rasekortet.

Borgermester Eric Adams blir nervøs. Han er tidligere politimann og vet hvilke stemning AOC prøver å piske opp.

I 1984 var det en tilsvarende lovløs New York hvor du risikerte å bli robbet ved å ta t-banen. Da fire svarte ungdommer krevde Bernard Goetz for penger skjøt ham dem kaldt og rolig ned. Han ble ikke dømt for drapsforsøk, men ulovlig våpenbesittelse, 5.000 i bot og seks måneder i fengsel.

Den milde dommen reflekterer at Goetz gjorde det mange new yorkere ønsket å gjøre: Forsvare seg. Den gangen sto retten til selvforsvar sterkere enn i Bidens Amerika. Demokratene forsøker å ta fra amerikanerne retten til å forsvare seg.

Men sympatien er på Pennys side. Det er mediene som flørter med aktivistene blant Demokrater.

Alle forstår situasjonen og kan identifisere seg med Penny. Han er en helt i manges øyne. Tør myndighetene straffe ham? Statsadvokat Alvin Bragg sa onsdag at de «etterforsker». Penny er fortsatt på frifot.

Drepte hvite for at de var hvite

Rasehetsen gjør noe med hodet på folk. De ser hvite som fiender.

Carlton Gilford

18. april gikk Carlton Gilford inn i biblioteket i Tulsa, Oklahoma, og skjøt to hvite menn. Han plukket dem ut helt tilfeldig. Kun fordi de var hvite. Politiet har nå tiltalt ham for drap med rasistisk motiv.

Folk ser hva de ser: Hvite blir skutt fordi de er hvite. Dette skjedde inn i et offentlig bibliotek. Gjerningsmannen var igjen en hjemløs.

Les: Demokratenes politikk.

Police said Gilford, who according to jail records is homeless, went inside the Rudisill Library around 9:40 a.m., walked up behind a man sitting at a desk, and shot him in the back of the head.

The victim, 35-year-old Lundin Hathcock, was rushed to the hospital where he died.

Gilford gikk ut av biblioteket og inn i en butikk. Der skjøt han en kunde, James McDaniel, (55), i hodet på samme måte. Denne gang henrettet han den sårede liggende på gulvet.

After the library shooting, police said, Gifford went to a nearby QuikTrip convenience store and shot 55-year-old James McDaniel in the back of the head. When the victim fell to the ground, the suspect shot him again. McDaniel died at the scene.

Statsadvokaten sier de to ble skutt fordi de var hvite.

According to Tulsa County District Attorney Steve Kunzweiler, the evidence suggests Gilford, who is Black, shot both men because they were White. The prosecutor didn’t elaborate.

Liberale medier slår ikke opp disse sakene i motsetning til t-bane-døden i New York. De opererer ut fra ferdiglagde script og hvis det skal bli oppslag må hendelsen passe scriptet. Mediene i Europa oppfører seg i stigende grad på samme måte.

Derav tillitskløften mellom publikum og medier.

Folk ser at myndighetene ikke lenger bryr seg om deres sikkerhet. Derav volden i skolen, helt fra barnetrinn. Volden er kommet inn i våre samfunn og siden det er en konsekvens av politiske valg vil ikke politikerne snakke om den. De velger heller å klandre befolkningen for å være rasister.

Også her polariseres det.

Men USA har en forhistorie med raseproblemer som gjør at man skulle tro at det siste det mest progressive partiet ville gjøre var å fyre opp under rasemotsetninger.

Men det er det de har gjort, helt bevisst, i flere år og de store mediene og universitetene er med på det.

Europeerne forstår ikke hva som skjer og mediene bygger opp under at det er Trump-velgerne som polariserer. Det er de hvite som er problemet.

Alltid.

 

https://www.foxnews.com/us/jordan-neely-chokehold-death-infamous-nyc-vigilante-says-marine-vet-has-got-to-pay-report

 

https://www.foxnews.com/politics/black-man-charged-murdering-two-white-strangers-oklahoma-because-race

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.