Anti-Trump-mediene kunne triumferende melde at Trumps mangeårige finanssjef, Allen Weisselberg, innrømmet skattesvindel. Over en tiårsperiode mottok han frynsegoder som gratis bolig og firmabil. Det er nivået på sakene de finner etter å ha lett med lupe.

Weisselberg, 75, was charged with evading taxes by receiving perks that were not counted as income. He pleaded not guilty to 15 counts, including grand larceny last year, which, in the state of New York, is the unlawful taking of funds or property valued at $50,000 or more.

Dette i en by der grov kriminalitet ikke straffes, hvor kausjon er avskaffet og politifolk sier opp i hopetall.

For Allen Weisselberg var det like fullt tungt å skulle innrømme forseelser all den stund han må vitne mot Trump-familien når saken kommer for retten.

Statsadvokat Cyrus Vance var Trump-hater, det samme er etterfølgeren Letitia James. Så lenge de finner småplukk slår det tilbake på dem selv. Saker i størrelsesorden 50.000 dollar er småtteri i New York.

«In one of the most difficult decisions of his life, Mr. Weisselberg decided to enter a plea of guilty today to put an end to this case and the years-long legal and personal nightmares it has caused for him and his family,» Weisselberg’s attorney, Nicholas Gravante Jr., said.

Weisselberg was accused of receiving compensation «unreported or misreported» to the tax authorities, namely benefits such as a company car and a company apartment in New York City.

For omverdenen styrker det mistanken om at motstanderne bruker alle metoder for å ramme Trump-familien.  Dem 75 år gamle finansdirektøren må sone 100 dager bak murene.

 

https://www.foxnews.com/politics/former-trump-organization-cfo-allen-weisselberg-pleads-guilty-tax-violations

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.