Demokratene fortsetter sin forfølgelse av Trump og alle som jobber for ham. Hans 76 år gamle finansielle sjef Alex Weisselberg ble onsdag dømt til fem måneder på Rikers Island. Rikers Island er beryktet. Det er dit du sender dine fiender for at de skal dø.

Men det er jo det Biden vil.

Weisselberg stood for his brief sentencing hearing Wednesday in Manhattan Criminal Court and was ultimately sentenced to five months in jail at Rikers Island after admitting to lying on more than one occasion — once during the May 12, 2023, deposition and again on October 10.

Demokratiske etterforskere har endevendt Trump-organisasjonen på alle bauger og kanter. Millioner av dokumenter. De har ikke funnet noe. Derfor må de konstruere saker.

Weisselberg har tjent Trump og hans far i en mannsalder. Som takk for arbeidet kastes han i fengsel som en simpel kriminell.

Han ble i fjor dømt for urettmessig å ha mottatt frynsegoder i form av en gratis leilighet og bil. Småtteri. Som han likevel måtte i fengsel.

I mens sitter det en president i Det hvite hus som har raket inn millioner av dollar på ulovlige forretninger med Russland, Kazkahstan, Kina, Romania og Ukraina.

Alle vet at Biden-familien er korrupt. Stanken av korrupsjon stiger fra Kongressen og departementene. De merker ikke at hele verden ser det.

Også EU er korrupt. Tirsdag vedtok EU-domstolen at to russiske oligarker Mikhail Fridman og Peter Aven urettmessig ble ført på sanksjonslisten.

Fridman er mannen som lurte Telenor på Vimplecom og fikk kjøpe lisenser i Nordsjøen til tross for invasjonen av Georgia.

EU-domstolen har besluttet at milliardærene Mikhail Fridman og Petr Aven skal fjernes fra EUs liste over personer som er ilagt sanksjoner som følge av Russlands krig mot Ukraina.

I kjennelsen onsdag skriver domstolen at det er mulig at de to har tette bånd til president Vladimir Putin. Men Det europeiske råd har angivelig ikke bevist at Fridman og Aven har støttet Putins handlinger mot Ukraina eller støttet russiske beslutningstakere økonomisk.

Derfor skulle ikke de to vært ført opp på EUs sanksjonsliste i februar 2022, ifølge domstolen.

Både Fridman og Aven omtales ofte som oligarker, og begge har store mengder aksjer i konsernet Alfa Group, som omfatter Russlands største private bank. Begge fikk økonomiske midler frosset da EU innførte sanksjoner mot dem. (NTB-Reuters-DPA)

Både EU og Biden beskytter sine oligarker.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/04/10/former-trump-organization-cfo-allen-weisselberg-sentenced-to-5-months-in-jail/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.