Mike McCormick jobbet som stengraf for Biden fra 2011 til 2017. Han skrev en uautorisert biografi om Biden, men det var først da han fikk en kopi av Hunters laptop at han kunne sette sammen biter av hva han selv hadde vært med på og opplysningene på laptopen.

Våren 2014 var Biden i Ukraina og på flyet ble pressen briefet av Jake Sullivan som var Bidens sikkerhetsrådgiver, også den gang. Som stenograf skriver man ned alt som blir sagt i intervjuer. Det var ett intervju med New Yorker som ikke var blitt lagt ut på hjemmesiden slik de pleier. I inttervjuet sier Sullivan at de skal over til Ukraina for å bidra til ukonvensjonell utvinning av gass. Det kan bare bety fracking. Burisma drev. med fracking og Hunter var blitt medlem av styret tre dager tidligere. Det var bare å legge sammen to og to: Biden plasserte Hunter i styret for å kunne melke selskapet. Det var dette som gjorde at de fant det verdt å betale Hunter 83.000 dollar i måneden. Med seg hadde han forretningsvennen Devon Archer.

Biden var utpekt til Obamas point man i Ukraina, derfor vakte det ikke mistanke at han reiste dit støtt og stadig. Biden hadde for lengst oppdaget at stillingen som visepresident bød på store muligheter.

McCormick beskriver møter ved Lake Lugano og særlig ett til Kypros. Ingen amerikansk visepresident hadde vært der siden Lyndon Johnson.

Men Kypros er sentrum for ukrainske og russiske oligarker. Det er her de hvitvasker deres penger. Det er snakk om store summer. Biden ville ha en del av kaka.

Hvis denne fremstillingen stemmer må det bety at mange kjenner til Bidens korrupsjon. Folk som vet at selv om Hillary tapte i 2106 så kom den korrupte eliten tilbake i 2020. Valgsvindel er også en måte å imponere venner og fiender på.

Ukraina og Demokratene er tett sammenvevd. Da Biden innførte sanksjoner rammet det oligarkene på Kypros og yacht-milliardærene. Men disse visste at han var som dem, korrupte og grådige. Slik kunnskap har en tendens til å spre seg og kan ha bidratt til å svekke USAs standing i verden.

De vet godt hvem Biden er. Overhodet for en Crime family.

Men det er ikke det hele. Demokratene fikk hengt først Russland, deretter Ukraina rundt halsen på Trump, som i hvert av tilfellene var totalt uskyldig.

Tenk over hvilken complicity in crime dette er for Demokratene og mediene som var deres medsammensvorne.

Først svinet de til Trump som en Putin-stråmann over to år og lekket ting de visste var falske. Når Mueller-rapporten ikke ga det ønskede resultat, var det varsler fra National Security Council. Der satt Eric Sciaramella, som var utlånt fra CIA. Adam Schiff lovte at han skulle stå frem, men da det kom til stykke ble det ikke noe av. Utviklingen hadde ikke gått som Demokratene ønsket. Nå het det at hans sikkerhet var truet.

Utenlandsk etterretning, enten det er russisk, ukrainsk, kinesisk eller saudi-arabisk har i oppgave å følge med på hva som skjer i Washington. De spionerer på USA liksom USA spionerer på dem.

De har ikke trengt å anstrenge seg særlig mye for å konstatere at USA er i ferd med å bli en bananrepublikk.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.