Det kommer helt bakpå politikerne at noen kan reise seg mot deres suverene rett til å styre. Selv om det forelå en dom i Høyesterett har de ikke tatt signalet. De har sittet 500 dager helt uvirksomme. Når aksjonistene setter seg i bevegelse vil de ha flere møter. De sier: -Vi kan vel snakke om det?

Regjeringen forstår ikke at det er den som har en underlegen posisjon. De har satt seg ut over Høyesteretts dom. Dette er et sjeldent tilfelle der reineiere og storbefolkningens interesser er sammenfallende. Støre og Aasland har vært døve i to år og viser ingen vilje til å lytte. De må ta det som kommer.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.