Den konservative politiske kommentatoren og forfatteren George F. Will legger ingenting imellom når han beskriver Joe Biden og Kamala Harris.

– Av hensyn til landets beste bør Biden og Harris trekke seg ut av valget i 2024, skriver Will i Washington Post.

Kommentatoren peker på Bidens stadige tabber og Harris sine åpenbare mangler på kvalifikasjon.

I forrige uke sa Biden feilaktig at sønnen Beau Biden døde i Irak, da presidenten prøvde å korrigere seg selv etter å ha kalt krigen i Ukraina «Irak-krigen».

Forrige helg hevdet Biden å ha besøkt 54 stater i forbindelse med valget i 2018, selv om USA bare består av 50 delstater.

George F. Will reagerer imidlertid kraftigst på at Biden nylig rotet med ordene og fortalte at studielånpakken, som kan bety at enkelte vil kunne få slettet 20.000 dollar i studielån, var noe han også fikk flertall for gjennom stemmegivning.

– I møte med noen progressive aktivister nylig, sa Biden at hans ettergivelse av studielån på 426 milliarder dollar ble oppnådd av «en lov» som han nettopp hadde underskrevet: «Jeg fikk den vedtatt med en stemme eller to.» Nei. Det. Gjorde. Han. Ikke. skriver Will, og legger til:

– Biden pyntet ikke bare på prestasjonene sine igjen. Dette er ikke bare en av hans verbale «fender-benders». Dette er intet mindre enn en skremmende forklaring på hans fullstendige forvirring. Hvilken stemme? Hvem stemte?

Joe Biden forvekslet Ukraina med Irak

Han mener blemmen er så stor at Biden bare bør kaste inn håndkleet og la være å stille som presidentkandidat ved neste valg.

– Det er skremmende at Biden ikke vet, eller husker, hva han nylig gjorde angående en uhyre viktig politikk. Han må antas å være mottakelig for flere fremtidige episoder som vil skape lignende forvirring. Han bør forlate den offentlige scenen 20. januar 2025, skriver Will.

Forfatteren mener det samme gjelder for visepresident Kamala Harris, skriver Nettavisen.

– Et berg av bevis viser at visepresident Harris er fullstendig ukvalifisert til å bli betraktet som hans etterfølger, skriver Will.

Han viser til flere av talene Harris har holdt, og kritiserer dem for å høres ut som «bokanmeldelser av bøker hun ikke har lest».

– Hun mangler naturlig talent og må forberede seg, men det gjør hun tydeligvis ikke. Selvtilfredshet og arroganse utgjør en ødeleggende blanding., skriver Will, som også ordlegger seg slik om president Biden:

– Biden har ikke bare passert sin beste alder; selv tilstrekkelighet er i hans fortid.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.