Bidens tilstand er nå så åpenbar dement at den ikke lar seg skjule. Det er bare norske medier som ikke har fått med seg at fredningstiden er over. Nå er det full jakt på Biden også fra de mediene og politikerne som bar ham frem.

De visste hva de gjorde. De visste høsten 2019 at Biden ikke var skikket til å være president. Likevel roste de ham opp i skyene. Det må de nå stå til ansvar for. Fremst Barack Obama.

Ronny Jackson var livlege for både George W. Bush, Obama og Trump. Da han i 2019 tvitret at Biden var mentalt svekket og uskikket, fikk han et svar fra Obama: Jackson var respektløs overfor ham. Obama visste godt hva han gjorde. Biden drev nesten ikke valgkamp. Når han måtte i ilden fikk han piller. Tucker sier han har det fra en som var der og så det.

Det meste foregikk i kjellerstua i huset i Wimington, Delaware. Når Biden dro på turne var det nesten ingen som møtte frem, hvilket leder logisk til neste spørsmål: Er det sannsynlig at denne kandidaten fikk syv millioner flere stemmer enn Trump som fikk ni millioner flere enn i 2016  og flere stemmer enn Obama i 2007?

Det er ikke Biden som styrer USA. Det er Susan Rice i innenrikspolitikken, Ron Klein, Anita Dunn og flere andre Obama-folk og selvsagt Obama selv. Det er disse som har lansert den radikale politikken som river USA i filler.

Biden ble solgt som den moderate, erfarne politikeren. Han var det perfekte påskudd for å bløffe velgerne og få dem til å tro han skulle forene nasjonen. I stedet gikk han løs på Trumps velgere fra første stund og erklærte dem krig.

Dette er Obamas hånd og ånd.

Demokratene har skjønt at de må kvitte seg med Biden. Det kommer til å bli brutalt, sier Tucker.

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.