Noen har opprettet Spleis for «superjenta» fra Mortensrud E6. Dette er altså føreren av bilen som etter de tiltaltes innrømmelse kjørte med vilje inn i en bil med fem mennesker tilknyttet SIAN.

Spleisen er opprettet av Shaid Iqbal Khan. Man kan selv gjette hvilken religion han er tilknyttet. Teksten i spleisen er sitert innskutt, inkludert skrivefeil

Hei, Alle sammen. Jeg ville gjerne støtte den jenta som går viralt på Tvitter å andre sosiale medier etter biluhellet idag lørdag 02.06.22 på Mortensrud E6. Hun klarte å ødlegge sin bil å komme bort i en Gelanderwagon. Det kan hende hun blir tiltalt for dette som uaktsom kjøring, bøter, problemer med forsikring mister førerkort osv. Da vil hun trenge økonomisk støtte å hjelp til dette.

Etter at jeg så videoen ble jeg kjempe rørt å tenkte stakkars jente. Hun må få vite at det er mange som støtter henne. Tenker hun så koran brenning på Mortensrud og ble kvalm fikk vondt i magen å sikkert svimmel osv. Klarte å bli involvert i uhell.

Heldigvis gikk det bra med henne.

Omtanken for ofrene er komplett fraværende.

Hun burde ha parkert å slappet av litt, men tenker hun ble stresset. Pengene vil bli samlet inn å overlevert eller sendt til hennes konto. Pengene kan hun bruke til hva hun vil. Det vil bli skrevet her når det skjer med hennes samtykke. Vær med å støtte henne.

65 personer har bidratt med til sammen 19 216 kroner. Målet er satt til 150 000 kroner. Spleisen er nå satt på pause.

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.