Bildet av den norske panservognen Sigurd Jorsalfar på transport i Litauen forteller om at norske soldater nå står nær det som kan sies å være frontlinjen mellom Russland og NATO. Samtidig ser vi bilder av en russisk panserkolonne inne i Ukraina på vei mot Kyiv som strekker seg over fem kilometer. Bildene får krigen til å rykke nærmere. Det er alvor.

This satellite image image provided by Maxar Technologies shows the near southern end of a large deployment of Russian ground forces in a convoy northeast of Ivankiv, Ukraine, Sunday, Feb. 27, 2022. It extends for more than 3.25 miles–contains fuel, logistics and armored vehicles and is traveling along the P-02-02 road (Shevchenka Road) and moving towards Ivankiv. The convoy is moving in the direction of Kyiv—approximately 40 miles away. (Satellite image ©2022 Maxar Technologies via AP)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.